• Op de agenda

   
   

  Op 7 MEI bestond SVMM 75 JAAR!

  Dat hebben gevierd met een hele gezeliige receptie. Hoogtepunt van onze festiviteiten is de feestweek van 18 tot en met 25 juni.
  We hebben dan een sfeervolle feesttent achter het hoofdveld (het natuurveld) en organiseren elke dag activiteiten.
  Lees hieronder meer over de activiteiten die zijn gepland.

 • Feestweek 18-25 juni

  Op zaterdag 18 juni beginnen we om 10 uur met de start van ons JEUGDKAMP Na verschillende activiteiten, waaronder een voetbal-clinic, zal de jongste jeugd (tot en met jo/mo 12) slapen in tenten op het terrein. Dit sluit mooi aan bij de Heuvelrugloop eerder die dag.

  Op zondag 19 juni is er dan allereerst een vaderdagontbijt. Natuurlijk houden we rekening met vaderdag en zetten we de vaders in het zonnetje. We houden dan ook een ouder-kind voetbaltoernooi tot 14 uur.

  ’s Middags is er dan van 14 tot 16.30 uur de burenborrel. Onze buren hebben de uitnodiging al ontvangen.
  Deze uitnodiging pakken we breed op: alle dorpsgenoten uit Maarn en Maarsbergen zijn welkom, de toegang is vrij en het eerste drankje is gratis. Natuurlijk is dit ook een moment voor alle geïnteresseerden te komen kijken en te ervaren hoe mooi en gezellig de locatie is.

 • Programma 20 t/m 23 juni

  Op maandagavond 20 juni is van 19 uur tot 22 uur de sportavond en wordt er in teams een mini-voetbal toernooi (7x7) toernooi georganiseerd. Deze activiteit is bestemd voor leden en oud leden (senioren, recreanten, oud-leden en oudere junioren). Via de leiders/coaches worden betrokkenen benaderd. Opgave kan ook via voorzitter@svmm.nl. Maar aanmoedigen kan ook! Weest daarvoor welkom.

  Op dinsdagavond 21 juni (de langste dag) is er van 13 uur tot 23 uur een SVMM Wielerronde + American BBQ , waarbij onder meer Laurens ten Dam voor de begeleiding tijdens de fietstocht in onze omgeving zorgt, waarna wordt afgesloten met een gezellige barbecue + borrel. We zijn een sportvereniging, dus alle reden om ook aan deze volkssport aandacht te besteden. Dit wordt een bijzondere ervaring! 
  Voor deze activiteit moet je je vooraf opgeven en de kaarten kosten 45 Euro(deelname Laurens ten Dam, incl 4 consumpties). Aanmelden via e-tickets.

  De barbecue is ook voor leden en geïnteresseerden die niet deelnemen aan de wieler-clinic. De kosten zijn dan 30 euro.
  BBQ start 17.00 uur (Q&A Laurens te Dam, incl 2 consumpties) Aanmelden via e-tickets.

  Op woensdagmiddag 22 juni is er van 15 uur tot 19 uur een game- en spelmiddag voor de jeugd, als game professional is Dennis van Beek, FIFA e-sporter van SC Heerenveen present en “real live” Sjaak Termaaten met onnavolgbare voetbal-skills. Deelname is gratis, wel graag Aanmelden via e-tickets.

  Avonds is dan van 18 uur tot 22 uur onze sponsor-bijeenkomst. Het is natuurlijk belangrijk om onze sponsoren tijdens het lustrum in het zonnetje te zetten. We hebben dan een inspirerende spreker: Jan van Setten, “expert in persoonlijk leiderschap en commercie, met een vleugje humor”. We zorgen voor goede verzorging. Op die avond is ook de sponsorloterij, met als hoofdprijs de shirtsponsor voor het eerste elftal voor het komende seizoen.

  Op donderdagavond 23 juni leggen we de focus op onze club zoals die nu functioneert. We zorgen dan voor onze eigen vorm van “Studio Voetbal” of “Voetbal Inside”, ofwel “Studio SVMM” van 19.30 uur tot 22.30 uur. We hebben al een aantal bekenden uit de voetbalwereld aangetrokken om in het panel deel te nemen. We houden het nog even spannend wie er dan allemaal komen.
  Deelname is gratis, wel graag aanmelden via Aanmelden via e-tickets

 • 24 juni Maarnse Pubquiz

  Op vrijdagavond 24 juni hebben we van 20 uur tot 23 uur de Maarnse Pubquizz bij SVMM. Velen in Maarn en Maarsbergen kennen dit fenomeen, we zijn erg blij dat de organisatoren deze keer de pub-quizz bij ons houden. 

  Entree kost €5,00 p.p. Extra consumptie tegen betaling. Reserveer snel je kaartje want we hebben maar beperkte plekken! Aanmelden via e-tickets.

  Teams van maximaal 6 personen kunnen na aanmelding gevormd worden via de website www.maarnsepubquiz.nl

   

 • SVMM REÜNIE op 25 juni

  Van 15 uur tot 17.30 uur voor oud-leden en oud- betrokkenen bij SVMM. Ook oud-korfballers zijn van harte welkom en huidige leden.
  Gezellig bijkletsen, genieten van live muziek, lekkere borrel, oude fotos of even voetballen.

  Er hebben zich al 120 personen opgegeven!  
  Entree is gratis, maar Meld je hier aan en vul de enquete in
  Of stuur een mail naar 75jaar@svmm.nl

  Heb je nog oude foto's, video's of krantenknipsels? Graag opsturen naar 75jaar@svmm.nl

 • Slotfeest

  Op 25 juni is van 20 uur tot 24 uur het spetterende slotfeest met en optreden van de Piano-toppers.

  Kaarten voor dit feest zijn 10 Euro Reserveer via e-tickets.

  Een Knalfuif voor IEDEREEN!