• Op de agenda

 • ALV 14 oktober

  Woensdagavond 14 oktober 2020 jaarlijkse ALV.

  Ook dit keer willen we daarin gerichte aandacht besteden aan een paar onderwerpen, in elk geval aan de plannen voor nieuwe voorzieningen in Maarn/Maarsbergen (“doe Maar(n) mee”), maar wellicht ook aan de voorbereiding op het 75 jarig bestaan van SVMM en de plannen voor verdere ontwikkeling van het jeugdwerk. Voor velen dus wel degelijk interessant!
  Reserveer de datum alvast.

 • 5 september Clubmiddag/avond

  Zaterdag 5 september a.s. om 14.30u SVMM 1 tegen VVIJ uit IJsselstein.
  Je bent van harte uitgenodigd om de start van het seizoen samen in te luiden en een gezellig drankje te doen na de wedstrijd.

  Vanaf 16.30 3e helft en Hoofdsponsor-verkiezing .
  Omdat de club de financiële steun meer nodig heeft dan ooit en omdat Heren 1 de competitie graag weer in een vers nieuw shirt met een trotse nieuwe sponsornaam wil aanvangen.
  Komt jouw (bedrijfs)naam dit seizoen op het shirt van SVMM 1 en langs het hoofdveld op een strak reclamebord? Doe mee en schrijf je in! 

  Uiteraard staat het geheel vrij om alleen de wedstrijd te komen kijken, of alleen de 3e helft mee te doen en zelfs om wel mee te doen aan de sponsorverkiezing zonder fysiek op 5 september aanwezig te zijn. Mocht je de uitverkorene hoofdsponsor zijn dan bellen we je uiteraard direct op om het feestelijke nieuws te vertellen. 

  Zowel aanwezigheid als inschrijving voor de sponsorverkiezing gaat per aanmelding ivm corona.
  Aanmelden via link https://forms.gle/rC3zeaqHeC8pY4yy5

   

  Vragen? Mail ons via sponsoring@svmm.nl