• Op de agenda

   
   

  Op 7 MEI bestond SVMM 75 JAAR!

  Dat hebben gevierd met een hele gezeliige receptie.

  Hoogtepunt van onze festiviteiten is de feestweek van 18 tot en met 25 juni.
  We hebben dan een sfeervolle feesttent achter het hoofdveld (het natuurveld) en organiseren elke dag activiteiten.
  Lees hieronder meer over de activiteiten die zijn gepland.

   

 • Feestweek 18-25 juni

  Op zaterdag 18 juni beginnen we met de start van ons jeugdkamp. Na verschillende activiteiten, waaronder een voetbal-clinic, zal de jongste jeugd (tot en met jo/mo 12) slapen in tenten op het terrein. Dit sluit mooi aan bij de Heuvelrugloop eerder die dag.
  Deelname is gratis, wel graag aanmelden via Aanmelden via e-tickets.

  Op zondag 19 juni is er dan allereerst een vaderdagontbijt. Natuurlijk houden we rekening met vaderdag en zetten we de vaders in het zonnetje. We houden dan ook een ouder-kind voetbaltoernooi.

  ’s Middags is er dan van 14 tot 16.30 uur de burenborrel. Onze buren hebben de uitnodiging al ontvangen. Mogelijk zullen onze buren van Manderen de borrel verrijken met een muzikaal optreden. Natuurlijk is dit ook een moment voor alle geïnteresseerden om te komen kijken en te ervaren hoe mooi en gezellig de locatie is.

 • Op maandagavond 20 juni is van 19 uur tot 22 uur de sportavond en wordt er in teams een mini-straten- toernooi of 7x7 toernooi georganiseerd met verschillende spelvormen. Nadere informatie hierover volgt.

  Op dinsdagavond 21 juni (de langste dag) is er van 13 uur tot 23 uur een wieler-clinic, waarbij onder meer Laurens ten Dam voor de begeleiding tijdens de fietstocht in onze omgeving zorgt, waarna wordt afgesloten met een gezellige barbecue + borrel. Voor deze activiteit moet je je vooraf opgeven en de kaarten kosten 45 Euro. We zijn een sportvereniging, dus alle reden om ook aan deze volkssport aandacht te besteden. Dit wordt een bijzondere ervaring! Aanmelden via e-tickets.
  De barbecue is ook voor leden en geïnteresseerden die niet deelnemen aan de wieler-clinic. De kosten zijn dan 30 euro

  Op woensdagmiddag 22 juni is er van 13.30 uur tot 17.30 uur een game- en spelmiddag voor de jeugd, als game professional is Dennis van Beek, FIFA e-sporter van SC Heerenveen present en “real live” Sjaak Ter- maaten met onnavolgbare voetbal-skills. ’s
  Deelname is gratis, wel graag aanmelden via Aanmelden via e-tickets.

  Avonds is dan van 18 uur tot 22 uur onze sponsor-bijeenkomst. Het is natuurlijk belangrijk om onze sponsoren tijdens het lustrum in het zonnetje te zetten. We hebben dan een inspirerende spreker: Jan van Setten, “expert in persoonlijk leiderschap en commercie, met een vleugje humor”. We zorgen voor goede verzorging. Op die avond is ook de sponsorloterij, met als hoofdprijs de shirtsponsor voor het eerste elftal voor het komende seizoen.

  Op donderdagavond 23 juni leggen we de focus op onze club zoals die nu functioneert. We zorgen dan voor onze eigen vorm van “Studio Voetbal” of “Voetbal Inside”, ofwel “Studio SVMM” van 19.30 uur tot 22.30 uur. We hebben al een aantal bekenden uit de voetbalwereld aangetrokken om in het panel deel te nemen. We houden het nog even spannend wie er dan allemaal komen.
  Deelname is gratis, wel graag aanmelden via Aanmelden via e-tickets.

  Op vrijdagavond 24 juni hebben we van 20 uur tot 23 uur de Maarnse Pubquizz bij SVMM. Velen in Maarn en Maarsbergen kennen dit fenomeen, we zijn erg blij dat de organisatoren deze keer de pub-quizz bij ons houden. 
  Deelname 5 euro, aanmelden via Aanmelden via e-tickets.

  Op zaterdag 25 juni komen we dan tot het hoogtepunt van de feestweek,;
  met allereerst in de middag van 15 uur tot 17.30 uur de reünie voor oud-leden en oud- betrokkenen bij SVMM. Ook huidige leden zijn hierbij welkom. Er hebben zich al 120 personen opgegeven. We zoeken nog veel meer oud-leden, je kunt je aanmel- den via 75jaar@svmm.nl. Ook oud-korfballers zijn van harte welkom!

  In de avond is er dan van 20 uur tot 24 uur het spetterende slotfeest met en optreden van de Piano-toppers. Kaarten voor dit feest zijn 10 Euro Reserveer via e-tickets.

  Kortom, dit moet een fantastisch feest worden! We hebben al een aantal sponsoren bereid gevonden om een bijdrage te leveren, maar we zoeken er natuurlijk nog meer. Op verschillende manieren kunnen bedrijven hieraan meedoen. Nadere informatie hierover volgt snel. Je kunt hierover in ieder geval ook contact opnemen met de trekker van onze sponsorcommissie, Jeffrey Westening, via sponsoring@svmm.nl

  Natuurlijk kunnen we ook nog veel vrijwilligers gebruiken bij al deze festiviteiten. Meld je daarvoor aan bij Joyce Werkman (secretaris@svmm.nl). 

 • SVMM 75 jaar

  De SVMM REÜNIE op 25 juni

  Dit is voor (oud) leden die graag weer eens mooie herinneringen ophalen met vrienden en oud-teamgenoten.

  De organisatie wil alvast een peiling maken, van hoeveel mensen er bij de reünie aanwezig zullen zijn. Vul deze daarom snel in! Stuur de link vooral ook door naar iedereen die af moet weten van de reünie!

  Hier AANMELDEN en korte enquete.


  Heb je oude foto's, video's of krantenknipsels? Graag opsturen naar 75jaar@svmm.nl

  We zoeken meer oud leden en vrijwilligers. Stuur dit bericht daarom gerust door of stuur een mail aan 75jaar@svmm.nl