• Activiteiten bij SVMM

  Op de agenda:

 • Seizoensafsluiting met BBQ op 8 juni

  Graag sluiten wij gezamenlijk het voetbalseizoen met elkaar af. Zaterdag 8 juni zal er voor de jeugd een gezellige voetbaldag plaatsvinden. Voor de senioren zal de dag ook in het teken staan van het afscheid van hoofdtrainer Fred Veenstra, hiervoor zal een afscheidswedstrijd worden georganiseerd tussen de huidige selectie en oud-spelers van SVMM!

  Vanaf 16:30 zal de BBQ worden aangestoken, dit jaar opnieuw verzorgd door Olaf Kersbergen. Voor deze BBQ is iedereen welkom! De kosten zijn 12,50 euro per persoon voor jeugd tot en met 12 jaar oud, iedereen ouder dan 12 jaar betaalt 20 euro per persoon. Deze prijs is inclusief twee drankjes naar keuze.

  Met het oog op de inkopen zouden wij graag willen weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen. Via de link in dit bericht je jezelf en anderen opgeven voor de BBQ! Daarnaast is het mogelijk om vegetarisch te eten, geef dit dan ook aan in het formulier.
  AANMELDEN VIA: https://forms.office.com/e/icJ5acb0Zq

  Let op: Aanmelden is niet vrijblijvend! Wij doen onze inkopen op basis van de aanmeldingen, het zou zonde zijn als er (veel) eten overblijft omdat aangemelde personen niet zijn komen opdagen.

  Tot zaterdag 8 juni!

   

   

   

  EN op 16 juni,21 juni en 25 juni kun je bij SVMM  wedstrijden van het Nederlands Elftal kijken