• Nieuwsbrief april 2018

  Nieuwsbrief van 2 april 2018
  Beste allemaal, 

  Ook zo nieuwsgierig wat er 14 april gaat gebeuren? En wat de status is van de zonnepanelen? Of wanneer je de nieuwe teamindeling voor volgend seizoen kan verwachten? 
   
  Lees er alles over in de bijlage (PDF). Daar vind je ook de actuele verenigingskalender voor de komende maanden. 
   
 • Sportgala 2018

  Op vrijdag 2 februari 2018 wordt het jaarlijkse Sportgala gehouden van de Utrechtse Heuvelrug in De Binder in Leersum. In de categorie ‘ sportvereniging van het jaar (2017)’ is SVMM genomineerd en een van de drie kandidaten om deze prachtige erkenning in de wacht te slepen. Behalve de gemeente en sportbesturen, kan het publiek ook meestemmen. Natuurlijk rekenen wij op iedere stem uit Maarn/Maarsbergen!

  Breng je stem uit via https://nl.surveymonkey.com/r/sportprijzen2017

  SVMM verdient deze nominatie omdat de vereniging als geheel de laatste jaren flink gebouwd heeft aan een positieve ontwikkeling en daar steeds meer de vruchten van plukt: financieel gezond, prachtige accommodatie, actief en voldoende gediplomeerd kader en bovenal veel spelplezier op alle niveaus. Tot voor kort leidde de situatie ons (terugdringende aantallen, ongeplande uitstroom, 'gaten' in het technische kader, te weinig inkomsten etc.) en inmiddels is dat volledig omgedraaid ennemen wij bovendien een voortrekkersrol in de samenwerking met andere verenigingen, stichtingen en de KNVB. En inmiddels voert ons eerste en derde herenteam de competitieranglijst aan, wat ook een mooie bevestiging is van de lijn omhoog. Hoe relatief klein wij ook moge zijn, wij zijn een enthousiast voorbeeld voor andere clubs.

   sportprijzen 2017

 • Nieuwjaarsreceptie 2018 - SVMM-LTV-MHC

  Nieuwjaarsreceptie

 • Nieuws over recent onderzoek naar seksueel misbruik in sport

  13 december 2017:
  Deze week heeft de Commissie De Vries in opdracht van NOC*NSF  de resultaten bekend gemaakt van een onderzoek naar seksueel misbruik en intimidatie in de sport. Jullie hebben dit vast in de media gezien. Binnen onze vereniging hebben we hier gelukkig nog geen incidenten mee gehad, voor zover bekend. 

  Wellicht roept deze publiciteit vragen op. Die mag je altijd aan iemand van het bestuur stellen.
  Bovendien, wisten jullie dat SVMM een eigen (gecertificeerd) vertrouwenspersoon heeft waar je naartoe kunt gaan? Dit is Arjeh Stofkoper, arjehstof@gmail.com (06-33604372). 

  Ook werkt SVMM al met VOG’s voor het kader. Mocht jij (18+) nog niet in het bezit zijn van een VOG en wil je die wel in het kader van je betrokkenheid bij de club, stuur je mail naar secretaris@svmm.nl.  

  De KNVB heeft seksuele intimidatie en misbruik ook hoog op de agenda staan en doet er alles aan om al het grensoverschrijdende gedrag uit de voetbalsport te bannen. Zij erkennen dat het leed dat seksuele intimidatie en misbruik veroorzaakt, vaak immens is en dat er in het verleden vaak te weinig aandacht is geweest voor het onderwerp. De KNVB doet er nu alles aan om sporters in de toekomst zoveel mogelijk leed te besparen. Meer informatie :  https://www.knvb.nl/themas/seksuele-intimidatie

 • Algemene Leden Vergadering 2017

  De Algemene Leden Vergadering 2017 vond plaats op 13 september j.l. Er was een lage opkomst, maar de gesprekken waren waardevol.

  ALV2017

  *   Lex Minke en Dirk Onink zijn benoemd tot Lid van Verdienste. Zij kregen een speldje opgeprikt door de secretaris.
  *   Renate Klein nam afscheid als secretaris van SVMM en is ook gestopt met voetballen. Zij ontving bloemen van de voorzitter onder dankzegging voor haar goede werk de afgelopen 3 jaar.
  *   Jeroen Kiesling neemt ook afscheid van het bestuur van SVMM, maar kon niet op de vergadering aanwezig zijn.

 • Nieuwe trainer Dames SVMM/Woudenberg 1

  Donderdag 3 augustus 2017, hebben vv Woudenberg en SVMM het contract getekend met de nieuwe trainer voor het samengestelde dames team tussen beide verenigingen.

  De nieuwe trainer, Jan van Vliet, heeft veel ervaring in het trainersvak en is werkzaam geweest als trainer bij zowel de jeugd als diverse seniorenteams, zowel heren als dames bij verenigingen als vv Benschop, Zwaluwen Utrecht, FC Driebergen (interim).

  Nieuwe damestrainer

  Dankzij de inzet van Natasja van de Lagemaat (vv Woudenberg), Marcel Lokhorst (SVMM), Robbin van den Heijkant (senioren zaken SVMM), Michel van Raaij (voorzitter vv Woudenberg) en Dennis van Ravenswaaij (voorzitter SVMM), hebben we deze trainer kunnen strikken voor het dames team die sinds de winterstop van afgelopen seizoen samen voetballen.

  Wij wensen Jan en het team veel succes het komende seizoen!

  v.l.n.r. Michel van Raaij, Jan van Vliet en Marcel Lokhorst