• Algemene Leden Vergadering 2017

  De Algemene Leden Vergadering 2017 vond plaats op 13 september j.l. Er was een lage opkomst, maar de gesprekken waren waardevol.

  ALV2017

  *   Lex Minke en Dirk Onink zijn benoemd tot Lid van Verdienste. Zij kregen een speldje opgeprikt door de secretaris.
  *   Renate Klein nam afscheid als secretaris van SVMM en is ook gestopt met voetballen. Zij ontving bloemen van de voorzitter onder dankzegging voor haar goede werk de afgelopen 3 jaar.
  *   Jeroen Kiesling neemt ook afscheid van het bestuur van SVMM, maar kon niet op de vergadering aanwezig zijn.

 • Nieuwe trainer Dames SVMM/Woudenberg 1

  Donderdag 3 augustus 2017, hebben vv Woudenberg en SVMM het contract getekend met de nieuwe trainer voor het samengestelde dames team tussen beide verenigingen.

  De nieuwe trainer, Jan van Vliet, heeft veel ervaring in het trainersvak en is werkzaam geweest als trainer bij zowel de jeugd als diverse seniorenteams, zowel heren als dames bij verenigingen als vv Benschop, Zwaluwen Utrecht, FC Driebergen (interim).

  Nieuwe damestrainer

  Dankzij de inzet van Natasja van de Lagemaat (vv Woudenberg), Marcel Lokhorst (SVMM), Robbin van den Heijkant (senioren zaken SVMM), Michel van Raaij (voorzitter vv Woudenberg) en Dennis van Ravenswaaij (voorzitter SVMM), hebben we deze trainer kunnen strikken voor het dames team die sinds de winterstop van afgelopen seizoen samen voetballen.

  Wij wensen Jan en het team veel succes het komende seizoen!

  v.l.n.r. Michel van Raaij, Jan van Vliet en Marcel Lokhorst